Review: Nerf Nitro Motofury Rapid Rally

Nerf Nitro Motofury Rapid Rally kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Het pronkstuk uit de nieuwe Nerf lijn is zonder twijfel de Nerf Nitro Motofury Rapid Rally. Niet alleen is deze gun gemotoriseerd, hij bevat ook het grootste magazijn. Hier passen 9 Nerf Nitro wagentjes in zodat je lekker door kunt knallen.

Unboxing

Natuurlijk is dit ook meteen de grootste doos om uit te pakken. In tegenstelling tot het gros van de Nerf geweren, zijn de Nitro’s bijna helemaal gemonteerd in de doos gestopt. Hoewel je bij de Nitro Flashfury Chaos zelf de spanner nog moest monteren, is de Nerf Nitro Motofury Rapid Rally meteen klaar voor gebruik.

Qua accessoires is de Nerf Nitro Motofury Rapid Rally zeer compleet. Je krijgt veel, heel veel materiaal met deze gun. Vier kratten, vier stapels banden, vier tonnen en twee schansen van verschillende hoeken waarin auto’s worden gelanceerd. En dan zijn er nog de negen Nerf Nitro wagentjes die erbij zitten.

Hoewel de hoeveelheid accessoires enorm is, krijg je niet alle verschillende accessoires die Nerf Nitro rijk is. Dus geen vuurringen of poorten. Daarvoor moet je de andere guns kopen. Auto’s worden wel los verkocht, accessoires niet. Ook hebben we nog geen extra magazijnen voor de Nerf Nitro Motofury Rapid Rally in de winkel zien hangen.

Design

Blauw-grijs-oranje lijkt de basiskleur voor dit eerste seizoen met deze guns. Zo ook bij de Nerf Nitro Motofury Rapid Rally. Het magazijn moet net als bij Nerf dart guns worden losgetrokken om deze te vullen. Alle 9 Nerf Nitro auto’s passen erin. Natuurlijk kun je ook auto’s uit andere Nerf Nitro guns laden in dit magazijn.

Om de veiligheid te vergroten, zit er een speciale drukknop onder de Nerf Nitro Motofury Rapid Rally. Deze moet voelen of de Nerf Nitro Motofury Rapid Rally op de grond of op een tafel staat. Nerf probeert in eerste instantie te voorkomen dat kinderen de lampen van de plafonds schieten. Toch kan de echte waaghals deze beveiliging vergrendelen.

Het magazijn is zo ontworpen dat er eigenlijk niet zo heel veel fout kan gaan bij het laden van de wagentjes. In de testperiode heb ik ook geen blokkades meegemaakt. Wat dat betreft lijken de wagentjes een stuk gemakkelijker af te schieten.

De wagentjes zelf zijn in dit pakket allemaal anders. Niet alleen qua kleur, maar ook qua velgen en vorm. Voor de Nerf Nitro Motofury Rapid Rally zijn alleen de buitenmaten belangrijk. Leuk detail is dat de achterwielen anti-slip zijn en de voorwielen niet. Mogelijk om een betere grip te krijgen voor het afschieten van de wagentjes.

Speelervaring

Mijn kinderen zijn helemaal enthousiast over de Nerf Nitro Motofury Rapid Rally. Mijn zoontje is vrij jong en heeft daardoor nog wat moeite om de guns uit de Nitro serie aan te spannen. Gezien de Motofury Rapid Rally op batterijen werkt, is dit geen enkel probleem.

Hoewel je snel achter elkaar door kunt schieten, valt wel op dat de snelheid van de auto’s dan snel afneemt. Je kunt het beste drie tellen wachten zodat de motoren weer op snelheid zijn. Dan heb je steeds de beste ervaring. In totaliteit ligt de snelheid waarop de auto’s uit de Nerf Nitro Motofury Rapid Rally komen wel iets lager dan bij de guns war je een veer moet aanspannen.

Conclusie: Nerf Nitro Motofury Rapid Rally

De Nerf Nitro Motofury Rapid Rally is terecht het pronkstuk van deze eerste Nerf Nitro serie. Wat Nerf heel goed doet, is het meeleveren van heel veel materialen om leuke crashbanen op te bouwen. Vooral de schansen zijn favoriet omdat je de auto’s daarmee echt goed kunt lanceren. Nerf Nitro is dé hit van dit seizoen.

Nerf Nitro Motofury Rapid Rally kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Deze gemotoriseerde gun is voor alle leeftijden te gebruiken
  • Heeft ruimte voor 9 Nerf Nitro auto's per magazijn
  • Zeer veel objecten om een crashbaan mee te bouwen
  • Twee schansen

THE BAD

  • Nog geen losse verkoop van magazijnen en accessoires.
Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram