GadgetGear.nl

Review: Nerf Nitro Flashfury Chaos


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Nerf Nitro Flashfury Chaos met 4.5 sterren.

The Good
  • 3 auto's direct vanuit de gun knallen
  • Leuk ontwerp
  • Enorm leuke accessoires

The Bad
  • Hoewel jonge kinderen de veer met twee handen aan kunnen spannen, is het wel een hele inspanning.

Nerf Nitro Flashfury Chaos kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

We hebben weer een übercoole boytoy dit weekend. De nieuwe Nerf Nitro Flashfury Chaos. Een nieuw type gun uit de Nitro series waarmee je geen darts schiet, maar speelgoedauto’s. En wanneer guns en auto’s verenigd worden, wordt ik stiekem heel erg blij :-).

Unboxing

De Nerf Nitro Flashfury Chaos is absoluut één van de sets die echt rijk is uitgevoerd qua accessoires. Kinderen krijgen niet alleen 3 Nitro auto’s, maar ook een setje olievaten, een setje banden en kratten om tegenaan te botsen. Daarnaast zit er een lage schans bij en twee hele bijzondere poorten.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De Nerf Nitro Flashfury Chaos

De Nerf Nitro Flashfury Chaos gun is een bijzondere in de serie. Het is één van de twee guns waarin de auto’s in een magazijn gaan. In totaal kun je drie Nitro auto’s in het magazijn van deze gun laden. Hierdoor is het mogelijk voor kinderen om de auto’s achter elkaar door te blijven schieten.

Het spannen van de veer in deze gun gaat handmatig. Hiervoor zit een dubbele trekhendel op de gun. Deze zit zowel links als rechts. Wat zwakkere kinderen kunnen dus met twee handen de veer spannen terwijl sterker kinderen de gun zowel links- als rechtshandig kunnen gebruiken.

Het laden van de auto’s gaat door ze simpelweg van boven in de gun te laten zakken. Worden auto’s verkeerd geladen, houdt je simpelweg de gun op de kop. De auto’s vallen er dan zo weer uit. Hier is duidelijk goed over nagedacht. Mocht er toch iets vast komen te zitten, is er ook nog een serviceluik dat je kunt openen.

Om te voorkomen dat de auto’s van de Nerf Nitro Flashfury Chaos de hele kamer door schieten, is ook deze gun aan de onderkant voorzien van een drukknop. De gun werkt dus alleen wanneer deze op een tafel of op de grond staat (of wanneer iemand zo slim is de knop zelf in te drukken). Mochten de auto’s toch door de kamer vliegen, is het handig te weten dat ze van foam zijn.

Nerf Nitro auto’s

In deze verpakking van de Nerf Nitro Flashfury Chaos zitten drie Nerf Nitro auto’s. Opvallend is dat ze allemaal dezelfde vorm hebben. In andere verpakkingen wijken de vormen veelal af. Ook de wielen zijn hetzelfde, al krijg je wel verschillende kleuren. De achterste wielen zijn weer van een laagje siliconen voorzien om meer grip te krijgen op de gun. De kleuren zijn wel verschillend. Doordat de auto’s van foam zijn, leveren ze vrijwel geen schade op aan meubilair.

De Nitro accessoires

Ik noemde het al even; deze Nerf Nitro Flashfury Chaos set is buitengewoon rijkelijk uitgerust qua accessoires. Natuurlijk zijn er de vaste elementen om tegen aan te crashen zoals de tonnen, kratten en banden. Maar er is meer. Veel meer.

Je krijgt bij deze gun natuurlijk ook een schans. Het is de lage schans (Nitro kent twee modellen) en dat is wat mij betreft de leukste. De hoge schans lanceert de auto’s best ver de lucht in. Met deze schans is het gemakkelijker een stuntbaan te bouwen.

Echt bijzonder zijn de blauwe poorten waar de wagens onderdoor racen. Hier zitten plastic discs in. Wanneer de auto’s onder de poorten door schieten, worden de discs gelanceerd. Nog meer fun dus.

Conclusie: Nerf Nitro Flashfury Chaos

Voor mijn kinderen is het al lang duidelijk; Nerf Nitro is dé hit van het najaar. Met de Nerf Nitro Flashfury Chaos heb je niet alleen een berg aan leuke accessoires, maar meteen ook een gun waar kinderen lekker mee door kunnen knallen. Het is ideaal dat meerdere auto’s tegelijk geladen kunnen worden, dat verhoogt echt de pret. Daarnaast zijn de blauwe poorten een geniale vondst.

Nerf Nitro Flashfury Chaos kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten