GadgetGear.nl

Review: Baby Driver (Blu-Ray)


Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de Baby Driver met 4.5 sterren.

The Good
  • Sterke cast
  • Veel humor
  • Waanzinnige stunts
  • Sterke soundtrack

The Bad

Ook bij ons is staat Kevin Spacey even centraal, maar wij snappen het niet. Voor ons was het gewoon lachen, gieren en brullen ondanks dat we weten dat die ouwe rauwdouwer onder vuur ligt, zijn we blij dat hij hier in ieder geval niet uit is geknipt.

Baby Driver is misschien een wat gekke titel. Met zijn overwegend roze artwork zou de kans ook groot zijn dat ik deze gewoon in het (digitale) schap zou laten liggen… en dan zou ik iets geweldigs hebben gemist.

Baby Driver gaat over Baby (Ansel Elgort), een getalenteerde chauffeur. Een chauffeur van vluchtwagens wel te verstaan. Baby heeft er een kunst van gemaakt om op waanzinnige manieren aan zijn achtervolgers te kunnen ontsnappen. Het enige dat hij nodig heeft, is de juiste muziek.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

En daarmee komen we meteen op het tweede punt. Baby Driver is één van de meest muzikale actiefilms die ik in de laatste jaren heb gezien. De soundtrack van deze film is echt geweldig.

Maar, terug naar het verhaal. Baby wilt er namelijk mee stoppen, want hij heeft de liefde van zijn leven gevonden. En nee, dat is niet Kevin Spacey. Het is Deborah (Lily James). Voor haar gaat Baby zijn leven weer op de rails zetten, maar dat loopt niet helemaal zoals hij heeft gepland. Crimineel Doc (Kevin Spacey) laat hem niet gaan. Hij moet nog een klus doen en die klus… loopt helemaal verkeerd af.

Extra’s

Sony Pictures verpakt Baby Driver keurig met een UV Code. Zo kun je de film overal downloaden en kijken. Daarnaast zit er voor 20 minuten aan extra’s op. Daarin krijg je meer informatie over de stunts en natuurlijk de muziek van de film. Erg net afgewerkt dus.

Conclusie: Baby Driver (Blu-Ray)

Baby Driver is qua doosje misschien niet de meest voor de hand liggende aankoop voor mij als man en liefhebber van actie/drama. Ik ben dan ook blij dat ik de films die ik review, selecteer op basis van de trailer. En die heeft me niet voor niets overgehaald. Baby Driver is echt een film die ik jaarlijks opnieuw in mijn Blu-Ray speler zal schuiven. Topper!

Reageren

Roelof van Doorn

Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten