Razer introduceert de Razer Wolverine Tournament Edition voor Xbox en PC

Niets dan liefde voor de Xbox controller van Microsoft, maar pro gamers willen natuurlijk net dat beetje meer. En dan mag Microsoft zelf wel een pro controller hebben ontwikkeld, het is misschien fijner om met een merk te werken dat echt haar sporten heeft verdient.

Tijdens de IFA mocht ik de Razer Wolverine Tournament Edition al even in mijn hand houden. Razer is één van de weinige merken die de vorm van de originele Xbox controller echt probeert te benaderen en vooral veel meerwaarde te leggen in de opties en kwaliteit van de onderdelen. Zo is de controller compleet naar jouw eigen hand te zitten. Wil je twee analoge sticks onder zoals bij de Playstation DualShock controller? Geen enkel probleem. Er zijn ook 4 extra knoppen die je zelf een functie kunt geven.

Razer voegt ook haar Chroma verlichting toe aan de controller en dat is uniek. Razer is al met verschillende game ontwikkelaars in gesprek gegaan om de Chroma SDK in Xbox One games te integreren. Zo kan de verlichting worden aangepast op basis van gebeurtenissen in de game.

De Razer Wolverine Tournament Edition werkt op zowel de Xbox One als onder Windows 10.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.