Dit is hem, de OnePlus 5T

Hij was al meer dan gelekt, maar toch is het nieuws. De specs van de OnePlus 5T zijn eindelijk officieel bekend. Als we de OnePlus 5 JCC+ meerekenen is dit het derde toestel in de 5 series en waarschijnlijk de hekkensluiter.

Het grote probleem voor de OnePlus 5 zat hem in het design. Op het moment dat veel fabrikanten de randen om het display zo klein mogelijk begonnen te maken, waren die van de OnePlus 5 nog best fors. Toch bood het toestel een enorm scherpe prijs voor de snelle Qualcomm Snapdragon 835 chipset die erin werd geplaatst.

Qualcomm heeft nog geen snellere chipset, dus het zal je niet verbazen dat deze smartphone op dezelfde chipset is gebouwd. Ook wellicht een goede reden om het toestel nog niet tot de 6 serie te benoemen. Om de chipset heen zijn het immers kleine, maar heel fijne updates die OnePlus heeft gepresenteerd in New York.

Het display is nu een Full Optic AMOLED display geworden. Hierdoor is het toestel beter te gebruiken in vol zonlicht. Redelijk uniek is dat je als gebruiker meer mogelijkheden krijgt om het display naar eigen smaak af te stemmen. Je kunt voor vier modi kiezen; Standaard, sRGB, DCI-P3 en adaptief. Vooral voor fotografieliefhebbers erg interessant.

De vingerafdrukscanner is bij ed 5T naar de achterkant verplaatst. Dit is nu een vrolijk rondje zoals we dit op vele smartphones tegenkomen. Het is een keramische vingerafdrukscanner die in 0,2 seconden een vinger moet kunnen identificeren.

Fotograferen doe je nu trouwens met een dubbele camera met een lichtgevoeligheid van f/1.7. De beeldsensor is een hele bijzondere. Daarop worden 4 pixels uitgelezen om 1 pixel vast te leggen. Zo zouden de plaatjes die je met het toestel schiet een stuk scherper moeten zijn.

OnePlus levert weer haar Dash lader mee. In combinatie met de chipset kun je in een half uur, voor een dag aan stroom laden. Een erg indrukwekkende claim, maar dat hebben we ook al mogen ervaren met de OnePlus 5 JCC+ natuurlijk.

OnePlus gaat de OnePlus 5T vanaf 21 november verkopen voor €499 met 64GB aan opslagruimte of €559 voor 128GB aan opslagruimte. Het mooie is dat OnePlus UFS 2.1 geheugen gebruikt, dus dat is ook nog eens enorm snel.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Banggood.com

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Banggood.com