Shazammmmmm, Google gaat het ook doen. Voorzien in een hele basale behoefte. De mogelijkheid om muziek te herkennen. Deze mogelijkheid gaat toegevoegd worden aan Google Assistant.

Of je nou een Google Home speaker of een Pixel smartphone hebt, de functie is op te roepen door ge vragen ‘what song is this’. Google zal keurig de track identificeren en je doorsturen naar YouTube, of Google Play Music. Doorsturen naar Spotify lijkt er helaas nog niet in te zitten.

Google is relatief laat met deze mogelijkheid. Apple introduceerde de functie al heel voeg in haar Siri assistent. Voorlopig kunnen we er in Nederland nog helemaal niets mee. Google Assistant en producten met deze dienst zijn nog niet te koop in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.