GadgetGear.nl

Crosscall introduceert de Action-X3 Android smartphone

Outdoormerk Crosscall heeft haar nieuwste smartphone, de Action-X3, aangekondigd. Het gaat om een nieuwe Android smartphone die speciaal voor outdoor sporters rugged is gemaakt. Opvallend detail aan de nieuwe Crosscall smartphone is een speciale interface achterop het toestel.

De Crosscall Action-X3 is voorzien van Crosscall’s X-Link systeem. Dit is een speciale, magnetische connector. Wanneer je deze gebruikt in combinatie met een X-Link accessoire, kan het toestel worden geladen en kan zelfs data worden overgezet. Een slimme innovatie waarmee het toestel echt opvalt onder de rugged smartphones. Crosscall lanceert ook meteen houders voor in de auto, op de fiets, het bureau etc.

Het toestel zelf is gebaseerd op de Qualcomm Snapdragon 430 chipset. Deze bestaat uit een octa-core 1.4 GHz processor. Met 3GB aan werkgeheugen is het toestel voor deze chipset erg rijk uitgerust. Daarnaast krijg je 32GB aan interne opslagruimte op het toestel. Ook gebruikt het toestel als USB Type-C en daarmee ligt het toestel voor in het segment.

Het display meet 5 inch en is daarmee lekker groot. Wel moet je het met een 720p resolutie doen. Vooral bij VR gebruik zal je merken dat dit best laag is. Het display is beschermd met Gorilla Glass 4.

Crosscall voorziet de Action-X3 van een 12 megapixel camera achterop. Zoals gebruikelijk in het segment, is er alleen digitale zoom. Voor krijg je 5 megapixels voor selfies.

De Crosscall Action-X3 gaat op Android 7.1.2 draaien. Het persbericht communiceert nog niets over een eventuele upgrade naar Android 8.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten