GadgetGear.nl

YARRA 3DX: The Most Advanced 3D Audio System In The World.

WELCOME TO THE FUTURE OF 3D AUDIO. De voordelen van een compacte soundbar én de voordelen van een grote 5.1 surround set.

Krachtig en dynamisch 5.1 geluid. Uit één enkele SPEAKER. Gerry Chastelet, Peter Otto, Tom Craft en Jim Lucas, de vier frontmannen van YARRA beloven het.

Met een kickstarter resultaat van meer dan 6 ton en nog 2 weken te gaan belooft de 3DX een nieuw tijdperk in te luiden. Doormiddel van één soundbar, een bijbehorende subwoofer en kalibratie via de app zijn er drie sweet-spots in te stellen afhankelijk van waar jij en dus twee eventuele medeluisteraars zich in de ruimte bevinden. Door gebruik te maken van de gepatenteerde MyBeam technologie is het mogelijk om een volledige 5.1 surround sound ervaring te krijgen. Met dus maar één speaker!

 

 

Vanaf april 2018 te koop voor een prijs rond de $ 600,-. Steun je de mannen op kickstarter voor $ 329,- of meer? Dan sturen ze je er in maart 2018 al een toe!

Kan jij die wachten tot april? Check dan de kickstarter campagne hieronder!

 

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

 

 

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten