GadgetGear.nl

De rugged CAT T20 tablet ligt nu in de winkel

Windows 10 gebruiken onder de meest extreme omstandigheden? Producent Bullit Group ontwierp hiervoor de CAT T20. We zagen deze tablet voor het eerst op de IFA en nu ligt deze ook in de Nederlandse schappen.

De CAT T20 is een Windows 10 tablet gebouwd voor gebruik in de bouw en op andere plekken waar tablets snel sneuvelen. Zo is de tablet standaard al IP68 water- en stofdicht. Hij voldoet zelfs aan de MIL SPEC 810G specificatie van het Pentagon. Met dit in gedachten is de tablet standaard ook voorzien van 4G ondersteuning zodat je overal internet hebt.

 

De CAT T20 kopen

De CAT T20 ligt nu in de winkel voor €649.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten