GadgetGear.nl

IFA: CAT introduceert rugged Windows tablet T20

Met de T20 komt het merk CAT met een Windows 10 laptop speciaal voor op de bouw en bij extreme sporten. Het is de eerste keer dat het merk met een rugged tablet op de markt komt.

De Cat T20 heeft een rugged behuizing die een meter onderwater kan voor een periode van 30 minuten. Daarmee voldoet hij aan IP67. Hij kan vallen met een afstand van 1,8 meter overleven en daarmee voldoet de tablet weer aan de MIL SPEC 810G standaard. Ook zout zeewater is geen probleem voor het apparaat.

De Cat T20 heeft een 8 inch IPS display op een resolutie van 800×1280. Net iets meer breedte dan een 720p HD display dus. Het display krijgt bescherming van Gorilla Glass. De accu heeft een capaciteit van 7.500 mAh. Je krijgt een 5 megapixel camera achter en 2 megapixel voor.

De chipset bestaat uit een Intel Atom Z8350 die we regelmatig bij Windows tablets tegenkomen. Dit is een quad-core chipset die draait op 1.44GHz. Er zit 2GB werkgeheugen in en 64GB opslagruimte. Er is ondersteuning voor 4G, USB 3.0, WiFi, Bluetooth en GPS.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten