Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Whoosh Screen Shine

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Maakt de smartphone goed schoon
  • Geurloos
  • Laat een coating achter die de smartphone langer schoon houdt

THE BAD

  • De polijstfunctie trekken we in twijfel

We kwamen het tegen op de IFA, Whoosh Screen Shine. Een speciaal poetsmiddel voor je smartphone. Een poetsmiddel dat je eigenlijk echt zou moeten gebruiken. Qua bacteriën is namelijk niets zo vies als onze smartphones.

Met een beetje pech groeien er meer bacteriën op dan op jouw WC bril thuis. Met die visie is Whoosh Screen Shine dan ook ontwikkeld. Een speciaal reinigingsmiddel met een aantal bonuspunten.

Unboxing

De Whoosh Screen Shine zit verpakt in een opvallend plastic zakje. Daarin zit zowel een spraybuisje met het reinigingsmiddel als een speciale microvezeldoek.

Gebruikservaring

Met het spuitbusje spuit je een beetje van de schoonmaakspray op jouw smartphone. Hierna wrijf je het uit met de meegeleverde microvezel doek.

Wat meteen opvalt is dat je smartphone weer helemaal glanst als het moment dat hij net uit het doosje kwam. Mede doordat je met deze spray natuurlijk alle vinger, oor en wangvetten van het scherm hebt verwijderd. De fabrikant claimt ook een polijst effect, maar het is niet zo dat krasjes echt verdwijnen. Daar zou ik zelf dus niet al teveel waarde aan hechten.

Wat wel opvalt is dat de smartphone de eerste dagen na gebruik net even wat minder gevoelig lijkt te zijn voor vette vingers. Whoosh geeft aan dat de spray een hele fijne coating achterlaat op het display. Wat ook fijn is, is dat je de spray vrijwel niet ruikt. Het is dus niet zo dat je bij het eerstvolgende gesprek een chemische walm in je neus hebt hangen.

Conclusie: Whoosh Screen Shine

Whoosh Screen Shine is een leuk product voor iedereen die houdt van de glans van een nieuwe smartphone. Je hoeft maar heel weinig te gebruiken, dus ik gok dat je ruim een jaar gebruik uit een Whoosh Screen Shine pakket haalt (het was IFA 2016 dat ik de sample meekreeg).

Whoosh Screen Shine kopen

Check de links boven en onder dit artikel om te zien waar je de Whoosh Screen Shine kunt kopen.

Whoosh Screen Shine kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.