GadgetGear.nl

Review: Nanoleaf Aurora Rhythm (nog slimmere verlichting)


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Nanoleaf Aurora Rhythm met 4.5 sterren.

The Good
  • Gemakkelijk te investeren
  • Relatief goedkoop
  • Voegt enorm veel plezier toe

The Bad
  • Je hebt voor elke Nanoleaf een eigen Rhythm nodig, ze kunnen deze niet delen.

Nanoleaf Aurora Rhythm kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Vorige week vertelden we je hoe enorm enthousiast we werden van de Nanoleaf Aurora Smarter Kit. Een alternatief voor Philips Hue met veel meer creatieve mogelijkheden. Met de Nanoleaf Aurora Rhythm sluit je jouw Aurora lichtinstallatie aan op muziek.

Unboxing

De Nanoleaf Aurora Rhythm komt binnen in een heel klein doosje. Stroomvoorziening komt vanuit de Nanoleaf Aurora installatie, dus meer dan een handleiding erbij heb je niet nodig.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Installatie

De Nanoleaf Aurora Rhythm prik je simpelweg op een vrije aansluiting op één van de driehoekjes. Vastplakken aan de muur is niet nodig. Het apparaatje is klein en licht genoeg om door de wrijving van de aansluiting op haar plaats gehouden te worden.

Nadat de Rhythm module is aangesloten, kan het zijn dat jouw Aurora eerst een update doorvoert. Daarna verschijnen vanzelf de Rhythm opties in jouw menu. Let wel, ook bij het koppelen van meerdere Nanoleaf controllers, heeft iedere controller een eigen Rhythm nodig. Je kunt dus niet twee Nanoleafs op muziek laten reageren met één Rhythm module.

 

Plezier

En dan is het tijd voor plezier met de Nanoleaf Aurora Rhythm. Je hoeft de app niet eens te starten. Druk in het midden van de Nanoleaf Aurora Rhythm en de eerste standaard muziekanimatie wordt geladen. Druk je nog een keer, gaat hij naar de tweede etc. Ook volumeregeling is niet nodig. De Nanoleaf Aurora Rhythm analyseert zelf het volume in de ruimte en past zich hierop aan.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf weer animaties toe te voegen en ook nu zijn die weer niet te kopiëren naar een andere Nanoleaf in het netwerk. Echter… heb ik niet eens echt een drijfveer om zelf animaties te maken. De meegeleverde animaties zijn zo slim en sterk dat ik er eigenlijk al wel genoeg aan heb.

Sterker nog, ik zou willen dat ik de Nanoleaf Rhythm al kende toen ik nog een drive-in disco had. Hiermee had ik een prachtig display kunnen maken. De animaties zijn professioneel genoeg.

Conclusie: Nanoleaf Aurora Rhythm

De Nanoleaf Aurora Rhythm voegt een hoop plezier aan het innovatieve Nanoleaf Rhythm systeem toe. Het installeren en in gebruik nemen kost nauwelijks tijd en een handleiding lezen is al helemaal niet nodig. Zo hoort een product te zijn. Een must-have uitbreiding voor iedereen met een Aurora.

Nanoleaf Aurora Rhythm kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

2 reacties

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten