GadgetGear.nl
M7 Group

Providers Stipte en Fiber verder onder Online.nl

Het Luxemburgse M7 Group heeft de Nederlandse providers Stipte en Fiber Nederland overgenomen. De overname gaat mogelijk gevolgen hebben voor gebruikers van de providers.

Feitelijk neemt de M7 Group alleen Fiber Nederland over. Fiber Nederland nam in 2016 haar concurrent Stipte (voorheen Scarlet) over, maar leek het merk gewoon in de markt te houden.

De M7 Group is ook eigenaar van Canal Digital en provider Online.nl. M7 heeft al aangegeven dat het zowel Stipte als Fiber zal integreren in het aanbod van Online.nl. Met de aankoop van de twee providers zal het klantenbestand van Online.nl naar verwachting oplopen naar 200.000 abonnementhouders.

1 reactie

  • integreren? andere modems toesturen waardoor je niet meer kunt bellen met DECT telefoons. Waardeloos

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten