GadgetGear.nl

Nederlandse Wanderwatch moet kinderen veiliger buiten laten spelen

Er zijn al heel wat fabrikanten die smartwatches voor kinderen maken. Daarbij ligt de focus op entertainment vanaf het horloge. De Wanderwatch pakt het anders aan en moet kinderen juist stimuleren om te bewegen.

De Wanderwatch is gericht op kinderen vanaf 5 jaar en werkt los van een smartphone. Hierdoor kan de smartwatch ouders op de hoogte stellen van de locatie van een kind terwijl deze geen smartphone op zak heeft. Daarnaast voegt de Wanderwatch een hoop creatieve mogelijkheden toe voor het buitenspelen.

Zo is er een geluidenapp die kinderen kunnen gebruiken om het spelen leuker te maken. Bijvoorbeeld een sirene voor wanneer je op de fiets een politieauto probeert na te doen. Of zwaardgeluiden die reageren op de beweging van jouw arm en een camera om foto’s mee te nemen. Een chat app maakt het plaatje af. Ben je bang dat jouw kind op school alleen nog maar met het horloge speelt? Geen zorgen. Er is een school modus die je als ouder kunt instellen. Tijdens schooluren zijn de fun functies niet beschikbaar.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten