Dit is de Blackberry Motion

Vorige week lekte hij al, maar inmiddels is het toestel officieel gepresenteerd. In Dubai presenteerde TCL de nieuwe BlackBerry Motion smartphone. Een BlackBerry op Android, zonder fysiek toetsenbord.

TCL presenteerde de BlackBerry Motion tijdens de GITEX beurs in Dubai. TCL wilt zich met de verkoop eerst op het Midden-Oosten richten. Het lijkt erop dat de toestellen pas veel later onze kant op zullen komen. Het lijkt er dan ook op dat TCL het BlackBerry merk echt anders probeert te managen dan het Alcatel merk dat wel breed verkrijgbaar is.

De BlackBerry Motion mag dus het spits afbijten. Het toestel zal voor $50 in de winkels komen te liggen. Het toestel is dan ook een echte middenklasser op basis van een Qualcomm Snapdragon 625 chipset met 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Het display heeft een diagonaal van 5,5 inch en draait op een Full HD resolutie. Met 4.000mAh heeft ook de accu een nette gebruiksduur.

De BlackBerry Motion heeft een aangepaste Android schil waarbij de focus ligt op de samenwerking met BlackBerry’s diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.