GadgetGear.nl

Commodore komt met de The C64 Mini

Na het enorme succes van Nintendo, gaat de licentiehouder van Commodore komend jaar ook cashen op een mini uitvoering. Uiteraard van de wereldberoemde C64. Het bedrijf komt met de The C64 Mini.

The C64 Mini is een mini uitvoering van de oude Commodore 64. Deze uitvoering is voorzien van HDMI zodat je hem rechtstreeks op de TV kunt aansluiten. Daarnaast krijg je er de klassieke joystick bij. Het systeem is dus helemaal plug & play. Daarnaast installeert Commodore er standaard 64 bekende games op.

In hoeverre je games en apps kunt installeren of zelfs programmeren, is nog onbekend. Later in het jaar staat ook nog een relaunch van een volledige Commodore 64 op de planning.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten