GadgetGear.nl

1.000 frames per seconde, zo ziet dat eruit (NSFW)

NSFW posts, normaal doen we dat niet. Vandaag is dat anders. We kregen een paar hele bijzondere filmpjes toegestuurd die iedereen met een passie voor film en video gezien moet hebben.

Dustin Farrell heeft, wat hij noemt, de The Man Show Tribute gefilmd. Een filmpje met buitengewoon mooie lichamen, geschoten met buitengewoon veel frames per seconde. Om je een idee te geven, de nieuwe iPhone schiet met 240 frames per seconde. Dat is al wouw, maar de Sony Xperia XZ Premium komt al tot 960 frames per seconde al ga je dan wel terug naar 720p.

Dustin Farrell heeft een professionele camera erbij gepakt waarmee hij 1000 frames per seconde vastlegt. Eveneens niet op Full HD, maar wel op 4K wat nog veel indrukwekkender is. Het is echt een demo van wat moeilijk is en hoe bijzonder de beelden worden wanneer je ze langzamer afspeelt. En wanneer al dit geneuzel over frames je helemaal niets zegt, is het goed om te weten dat de dames bloedjemooi zijn. En voor de dames die meelezen, er zit ook een kerel in. Schijnt. Selectieve blindheid van mijn kant dat ik hem niet heb gezien ;-).

Wil je meer weten over de techniek achter dit bijzondere filmpje, check dan zeker ook deze behind the scenes.

Reageren