WD gaat voor houd met haar nieuwste harddrives. Harddrives geoptimaliseerd voor het opslaan van big data, dus groots van formaat. De WD Gold lijn is nu uitgebreid met de WD121KRYZ, een harddrive met een capaciteit van 12TB.

Het zal je niet verbazen dat de WD Gold lijn zich in eerste instantie op zakelijke gebruikers richt. Sterker nog, ze richten zich zelfs op zware omstandigheden. Van omgevingen met veel trillingen tot omgevingen waar ze non-stop in gebruik zijn. De WD121KRYZ zou het 2,5 miljoen uur lang moeten kunnen volhouden. Dit komt onder anderen door gebruik te maken van WD’s HelioSeal technologie. Daarbij wordt het edelgas Helium in de harddrive gepompt om zo minder wrijving met de lucht te hebben. WD durft dan ook een garantie van 5 jaar op de drives te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.