GadgetGear.nl

De Nederlandse Google Assistant komt eraan

Tijdens de IFA gingen de geruchten al volop. Vanaf eind dit jaar zouden Google en Amazon om de Nederlander gaan strijden. Zowel Google als Amazon zouden hard werken aan Nederlandstalige versies van hun spraakassistenten.

De toewijding van Google om met Google Assistent de Nederlandse markt te veroveren, lijkt officieel te zijn geworden. Het bedrijf heeft vacatures uitgezet voor tekstschrijvers die de Assistent moeten gaan voeden met slimme opmerkingen.

Als tekstschrijver mag je enorm creatief worden met de Google Assistant. Zo moet je de spraakassistent onder anderen van grappen voorzien en leuke feitjes over de dingen die mogelijk gevraagd worden.

Google Assistant is sinds mei 2016 op de markt en daarmee een stuk later dan Amazon’s Alexa. Waar Alexa momenteel alleen Engels en Duits spreekt, kan Google ook al met Frans, Portugees en Japans overweg. Google Assistant werkt niet alleen op de slimme speakers van Google, maar ook op veel andere apparaten, smartphones en tablets. Wanneer Google Assistant exact op de markt komt is nog onbekend, maar eind dit jaar is wellicht ene krappe inschatting gezien de vacature nu open staat.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten