Het draagcomfort van een onder-ear hoofdtelefoon en toch geen contact met de buitenwereld verliezen tijdens het sporten. Daarvoor ontwikkelde JBL en Under Armour de UA Sport Wireless Train.

Deze nieuwe, stoere hoofdtelfoon van UA en JBL is speciaal gemaakt voor iedereen die het draagcomfort van een grote hoofdtelefoon wenst zonder de veiligheid in het geding te brengen. Met deze UA Sport Wireless Train bepaal je zelf namelijk hoeveel omgevingsgeluid je binnen laat. Zo kun je tijdens het hardlopen dus gewoon de auto’s langs je op horen rijden, of met iemand praten terwijl je in de gym gewicht aan het heffen bent.

Om het draagcomfort tijdens het sporten te verhogen, zijn de oorkussens van UA SuperVent materiaal gemaakt. De hoofdtelefoon is draadloos met een maximale accuduur van 16 minuten. Ben je de UA Sport Wireless Train vergeten op te laden, heb je maar vijf minuten laadtijd nodig om deze toch 1 uur te kunnen gebruiken.

Om de hoofdtelefoon in de sporttas ook een beetje bescherming te bieden, krijg je er een beschermhoes bij die ook van SuperVent materiaal is. Zo kan zweet gewoon wegdrogen na het opbergen van deze headset.

Om de headset nog interessanter te maken, levert JBL bij deze headset ook een MyMapRun premium lidmaatschap mee van €29,99. De adviesprijs van de UA Sport Wireless Train ligt op €199.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.