GadgetGear.nl

IFA: Tile introduceert twee nieuwe itemtrackers

Terwijl we tijdens de IFA de bestaande twee Tile item trackers aan het testen zijn geweest, introduceerde het bedrijf opnieuw twee item trackers. De Tile Sport en de Tile Style.

Tile Sport

De Tile Sport is gemaakt om tegen een stootje te kunnen. De behuizing is rugged waardoor je echt geen zorgen zou hoeven te hebben over de levensduur van de item tracker. Zo is hij waterdicht tot 1,5 meter onderwater en voor een duur van 60 minuten. Bovendien heeft hij een sirene die twee keer zo luid is als de standaard Tile. Door een nieuwe antenne is het bereik bijna twee keer zo groot en zou het nog gemakkelijker te zijn om goed te meten dat je in de buurt komt.

Tile Style

De Tile Style is vooral gemaakt van mooiere materialen, maar als we de specs van Tile mogen geloven… is hij even rugged als de Tile Sport. Het is dus meer een design waar je voor kiest. Dezelfde verbeterde antenne, dezelfde luidere sirene en dezelfde waterdichtheid. Misschien minder krasbestendig…

Tile

Het leuke van Tile is de Tile community waarmee jouw items kunnen worden opgespoord. Deze is volgens Tile zo succesvol dat van de 2 miljoen aanvragen bij de community om spullen terug te vinden, 1,6 miljoen keer de spullen ook echt teruggevonden zijn. Dat is 80% effectiviteit. Bluetooth is immers beperkt tot een bepaalde range. Maar wanneer je iets kwijt bent, gaan Tile apps van andere Tile gebruikers ook actief voor je zoeken om jouw spullen te lokaliseren. Handig voor wanneer je na de vrijmibo wakker wordt en geen idee meer hebt waar je jouw fiets of vrouw hebt gelaten… ;-).

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.