IFA: Teufel introduceert de ultracompacte Cinebar One en Cinebar One+ soundbars

Teufel kwam met een hele lijn nieuwe soundbars naar de IFA. De meest opvallende is de Cinebar One / Cinebar One+. Een ultracompacte soundbar gemaakt voor kleine TV’s en kleine ruimtes waar je toch een groots geluid wenst neer te zetten.

Het verschil tussen de Cinebar One en de Cinebar One+ zit hem in de meegeleverde subwoofer waar je €100 meer voor betaald. Die 6,5 inch subwoofer waardeert het systeem op naar een volledige 2.1 stereo ervaring in plaats van de 2.0 stereo ervaring van een reguliere Cinebar One soundbar.

Om het stereobereik te vergroten, heeft de Cinebar One sidefiring drivers meegekregen. Teufel claimt zelfs virtual surround mogelijk te maken op deze manier. De soundbar is in ieder geval Dolby Digital gecertificeerd. Er is ondersteuning voor HDMI CEC en HDMI ARC. Teufel levert een wallmount mee, maar voor montage aan een bestaande wallmount moet je toch even doe-het-zelfen. Hij is verkrijgbaar in het zwart en in het wit.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Teufel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Teufel