IFA: Nanoleaf krijgt muziekondersteuning

Nanoloeaf Aurora kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Nanoloeaf is misschien wel één van de meest creatieve verlichtingsvormen op basis van LED, de Nanoleaf. Tijdens de IFA demonstreerde Nanoleaf ons haar Aurora Leaflet. Een uitbreiding met een microfoon waardoor de Nanoleaf zich op basis van muziek laat aansturen.

Met de Nanoleaf Aurora, krijgt het verlichtingssysteem een upgrade waarmee de verlichting eindelijk echt in dynamisch wordt. De microfoon herkent ritmes en animeert de Nanoleaf verlichting daarmee naar het ritme dat het hoort. De leaflet kan aangesloten worden op de gewone leafs van het systeem.

Om te voorkomen dat de verlichting één grote chaos wordt, is er de Nanoloeaf community. Daar kun je scenes waarbinnen de animaties plaatsvinden uitwisselen. Daarnaast reageert de verlichting op een andere manier op Jazz, dan het reageert op EDM.

Nanoleaf werkt hard aan nieuwe manieren op met de creatieve verlichting om te gaan. Zo presenteerde Nanoleaf al eerder integraties met Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT.

Nanoloeaf Aurora kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events