GadgetGear.nl

IFA: Nanoleaf krijgt muziekondersteuning

Nanoloeaf is misschien wel één van de meest creatieve verlichtingsvormen op basis van LED, de Nanoleaf. Tijdens de IFA demonstreerde Nanoleaf ons haar Aurora Leaflet. Een uitbreiding met een microfoon waardoor de Nanoleaf zich op basis van muziek laat aansturen.

Met de Nanoleaf Aurora, krijgt het verlichtingssysteem een upgrade waarmee de verlichting eindelijk echt in dynamisch wordt. De microfoon herkent ritmes en animeert de Nanoleaf verlichting daarmee naar het ritme dat het hoort. De leaflet kan aangesloten worden op de gewone leafs van het systeem.

Om te voorkomen dat de verlichting één grote chaos wordt, is er de Nanoloeaf community. Daar kun je scenes waarbinnen de animaties plaatsvinden uitwisselen. Daarnaast reageert de verlichting op een andere manier op Jazz, dan het reageert op EDM.

Nanoleaf werkt hard aan nieuwe manieren op met de creatieve verlichting om te gaan. Zo presenteerde Nanoleaf al eerder integraties met Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten