In de VS zijn ze enorm populair; headsets die in de nek liggen met oordopjes aan een draadje. Subtiel, handig en een goed ontvangst zijn de belangrijkste eigenschappen van deze headsets. Met de Jabra Elite 25e zien we de nieuwste technologie van het bedrijf in deze vormfactor.

De accu van de Jabra Elite 25e is sterk genoeg voor 18 uur gebruik. Door gebruik te maken van buigbare flexzones kun je de headset op de ligging in jouw nek aanpassen om het draagcomfort te optimaliseren. Jabra levert verschillende EarGels mee om de oordopjes goed op maat te maken voor de gehoorgang. Via de voice control knop kun je de spraakassistent van jouw smartphone starten. De Jabra Elite 25e is IP54 waterdicht en kan gelijktijdig met twee bluetooth apparaten worden verbonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.