Devolo heeft tijdens de IFA een nieuwe serie powerline adapters gepresenteerd. Het gaat om de dLan 1000 serie. De dLan 1000 word gepositioneerd tussen de dLAN 550 en dLAN 1200.

Het grote verschil is natuurlijk de snelheid. Deze ligt bij de dLan 1000 theoretisch op 1.000 Mb per seconde. Door deze iets lagere snelheid kan Devolo deze adapters relatief goedkoop in de markt gaan zetten terwijl de dLan 1200 series echt het maximale uit het stopcontact trekt. Bovendien blijft de topserie nieuwe innovaties ontvangen die de dLan 1000 voorlopig nog zal missen. Een goed voorbeeld is WiFi roaming dat later deze maand beschikbaar zal komen. Devolo noemt die techniek Smart WiFi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.