Creative heeft tijdens de IFA haar eerste multi-room speaker gepresenteerd. Het gaat om de Creative Omni. Een 360-graden speaker gebaseerd op een multi-room platform dat door meerdere merken wordt gebruikt.

Hoe het platform precies heet, weten we nog niet. Wel weten we dan iEast, MrHandsFree, StereoBoomm en Venz er gebruik van maken. Hierdoor kun je de speakers van deze verschillende merken in één app beheren.

Natuurlijk brengt Soundblaster haar eigen uitvoering van de app uit, genaamd Sound Blaster InterConnect. De app geeft toegang tot TuneIn, Spotify, Tidal en verschillende andere muziekdiensten. Daarnaast kun je muziek vanaf jouw eigen apparaat en het netwerk afspelen.

De Creative Omni is opgebouwd met twee 1,5 inch neodymium speakerdrivers die door Creative zijn getuned. Deze worden bijgestaan door twee passieve radiatoren om de bass te versterken. De speaker is splashproof en beschikt ook over bluetooth zodat je hem ook buiten jouw WiFi netwerk kunt gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.