Na de juridische strijd tussen Lamzac en Kaisr is er een nieuwe Nederlandse inflatable die de markt lijkt te veroveren. En ditmaal zonder juridisch gezeur over de vorm omdat dit geen ligbedje is, maar een vervanging voor de klapstoel. Dit is de Trono.

Net als bij de Lamzac en de Kaisr werkt het systeem op basis van het vangen van lucht of wind in de stoel. Dit door het standaard ventiel te vervangen voor een enorme opening. Met die opening schep je letterlijk de wint in de Trono stoel. Net als de twee andere oplossingen, een Nederlandse vinding.

https://www.youtube.com/watch?v=ck3Ais9ZIVE

Helemaal luchtdicht maken is bij dit soort producten een probleem, maar Trono garandeert dat je 4 uur prettig kan zitten. Daarnaast kan hij tot 150 kilo aan en er is een grondpin om te voorkomen dat hij wegwaait.

Het stoeltje is nu pas zes weken op de markt en wordt inmiddels in 40 landen verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.