Sagway gold altijd als het iconische merk onder de zelf balancerende vervoersmiddelen. Nu, jaren na overname door Ninebot, komt het merk met een nieuwe serie producten. Het merk introduceert twee uitvoeringen van de KickScooter. Opvallend genoeg met het ‘Ninebot by Segway’ logo erop.

De Ninebot by Segway ES1 lijkt het instapmodel te worden. Een basic elektrische step met een actieradius van maximaal 25 kilometer en een maximale snelheid van 20 kilometer per uur. Er zit een LED display op, ABS en Cruise Control. De KickScooter ES2 krijgt dezelfde actieradius, maar met een topsnelheid van 25 kilometer per uur en schokdemping achter. Daarnaast is er aanpasbare sfeer- en achterlichten geplaatst. Beter voor de veiligheid dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.