Gelekt: Dit is de Xbox One X Project Scorpio

Xbox One X Project Scorpio kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl
→ Check de laagste prijs bij Banggood.com

Het is nog een paar dagen tot Microsoft een grote presentatie voor de pers in Keulen organiseert. Tijdens die presentatie zal Microsoft zeer waarschijnlijk de Xbox One X Project Scorpio presenteren. Waarom we dit weten? Omdat de persrenders zijn gelekt ;-).

De presrenders zijn de afbeeldingen die door webwinkels en journalisten worden gebruikt om de eerste afbeeldingen van de console te laten zien. Doordat dit soort hardware eerst in 3D wordt vormgegeven, zijn die afbeeldingen vaak perfect qua kleur en vorm. Mooier dan wanneer het een echte foto zou betreffen. Die afbeeldingen zijn dus erg belangrijk.

Bovenaan deze post zie je al een afbeelding van de verpakking van de eerste uitvoering van de Xbox One X. Bijzonder detail is dat Microsoft een Project Scorpio editie uitbrengt. Net zoiets als de Day One edition van de originele Xbox One. Toch is het opvallend omdat Microsoft normaal nooit hardware uitbrengt met de projectnaam erop. Een must have voor Xbox fans.

De afbeelding laat zien dat Microsoft ook een vertical stand gaat gebruiken om de console meer stabiliteit te geven. Bovendien zal hij worden verkocht met dezelfde conrollers die ook bij de Xbox One S gebundeld werden. Geen pro controller dus.

Xbox One X Project Scorpio kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl
→ Check de laagste prijs bij Banggood.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events