Nog een randloze Android smartphone uit China op komst

In navolging van de Xiaomi Mi Mix en de Leagoo Kiicaa Mix komt er nog een extreem randloze smartphone uit China. Umidigi legt op dit moment de laatste hand aan haar Crystal die tussen de €100 en €150 best interessante specs lijkt neer te gaan zetten.

De Umidigi Crystal krijgt net als de Leagoo een Sharp 5,5 inch 16:9 Full HD display. In dit geval beschermd met Gorilla Glass 4. Net als bij de boven genoemde modellen zijn alle sensoren in een balk onder het display weggewerkt. Hierdoor kan het display aan de boven- en zijkanten de rand raken. De functie van de speaker wordt overgenomen door ultrasone geluidsgolven die in de gehoorgang pas worden omgezet in geluid.

Welke chipset Umidigi er precies in legt is nog onduidelijk, maar het gaat net als bij de Leagoo om een octa-core 1.5GHz model. Het zou niet raar zijn als ze precies dezelfde chipset dragen. Afhankelijk van de uitvoering krijg je 2GB werkgeheugen met 16GB opslagruimte of 4GB werkgeheugen met 64GB opslagruimte. In beide gevallen kun je nog een microSD kaartje plaatsen.

Umidigi voorziet de Android smartphone van een dual-camera achter met een 13 megapixel en 5 megapixel sensor. De resolutie van de selfie camera is nog onbekend. Umidigi belooft stock Android 7.0 op de Crystal mee te leveren. Er is dual-sim ondersteuning waarbij één SIM gebruik kan maken van Cat 6 LTE en de andere 3G. Aan de achterkant zit de vingerafdruksensor.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Banggood.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Banggood.com