Mobiel (drone) beelden opslaan dankzij Seagate en DJI

Actiecamera’s en drones vreten opslagruimte als ze aan het filmen zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig micro-sd kaartjes met heel veel opslagruimte. Voor wie alles filmt kan dat nog te weinig zijn. Maar ook wie veel reist heeft vaak onderweg meer opslagruimte nodig. Met de aankondiging van de Seagate DJI Fly Drive wordt het makkelijker om deze stortvloed aan data te beheren.

Als eerste data-oplossing die voortkomt uit het strategische partnerschap van Seagate en DJI, zal de Fly Drive aan dronepiloten de mogelijkheid bieden om op locatie hun foto’s en video’s efficiënt te back-uppen. Dit kan dankzij de grote opslagcapaciteit, het geïntegreerde microSD-card slot, de snelle overdrachtssnelheden en stevige behuizing. De schijf wordt geleverd met een gratis abonnement (voor twee maanden) op Adobe® Premiere® Pro CC, een onderdeel van Adobe Creative Cloud®, waarmee dronegebruikers zich overal creatief kunnen uitleven.

Eigenschappen van de Fly Drive:
Capaciteit: tot 2 TB
Met zoveel beschikbare ruimte kan Fly Drive meer dan 60 uur aan 4K videobeelden (aan 30fps) opslaan. Met een drone zoals de DJI Mavic Pro heb je hiervoor meer dan 250 vluchten nodig.

MicroSD Card Slot
Onderweg zijn met meerdere SD-kaarten, kaartlezers en kabels kan lastig zijn. Dankzij de geïntegreerde hub die UHS-II-rated is, kan je onderweg effectiever werken door snel 4K-bestanden van je MicroSD-kaart naar de Fly Drive of je computer te slepen. De Seagate DJI Fly Drive is niet alleen compatibel met drones. De drive is ook erg geschikt om SD-kaarten van fotocamera’s, videocamera’s of action cams te legen en vervolgens te back-uppen.

Beschermende stootrand
De geïntegreerde, beschermende stootrand verhoogt de schokbestendigheid van de schijf en biedt bescherming als de schijf per ongeluk valt tijdens het inpakken of reizen. De USB-C kabel zit veilig weggestoken in de stootrand. Ideaal om direct ter plaatse bestanden over te zetten.
USB 3.1 Interface

Compatibel met zowel Mac als Windows laat de USB 3.1 Type-C interface van Fly Drive toe om snel bestanden over te zetten naar de nieuwste Thunderbolt™ 3 en USB 3.1 computers.

Adobe Premiere Pro CC
Fly Drive biedt gebruikers twee maanden gratis toegang tot Adobe Premiere Pro CC, de toonaangevende videobewerkingssoftware, zodat ze direct hun videobeelden kunnen bewerken.

De Seagate DJI Fly Drive is in België beschikbaar bij Bol.com aan een adviesprijs van €149,99. De Fly Drive werd eind april voor het eerst aan het publiek getoond op de NAB Show in Las Vegas, waar een aantal dronespecialisten lieten zien hoe de Fly Drive hun workflow verbetert.
Seagate en DJI verbinden zich ertoe om nieuwe innovatieve toepassingen voor dronepiloten en hun data te ontwikkelen. Voor meer informatie, surf naar www.seagate.com.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.