GadgetGear.nl

LG brengt de Q6 deze week naar Nederland

12 augustus is het zo ver. Iedereen die wel een LG G6 design in zijn of haar broekzak wilt steken, maar er niet het geld voor neer wil of kan leggen, kan de LG Q6 kopen. Een iets lichtere chipset en toch gewoon een FullVision display voor €349.

LG’s G6 viel op met haar FullVision display. Een display met een 18:9 (of 2:1) beeldverhouding. Doordat je twee exacte vierkanten kunt maken, blijkt het display in onze test van de LG G6 zeer effectief bij het multitasken. Bovendien is het ideaal voor iedereen die graag vierkante foto’s schiet. Bijvoorbeeld voor Instagram. Oja, en de selfie camera heeft een kijkhoek van 100 graden.

In Nederland gaat LG de Astro Black en Ice Platinum uitvoeringen verkopen. Het FullVision display op de LG Q6 meet 5,5 inch en beschikt over een Full HD+ resolutie. Dat is Full HD met de extra beeldlijnen die nodig zijn om de extra benodigde ruimte op te vullen. De Android smartphone ligt vanaf zaterdag in de winkel.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.