GadgetGear.nl

IFA: Skullcandy presenteert de Hesh 3

We zijn in Berlijn en de nieuwsstroom komt nu echt al lekker op gang. Gisteren veel nieuws over Fitbit en vandaag is het Skullcandy die alvast haar nieuwste hoofdtelefoon presenteert; de Hesh 3.

Opvallend aan het design van de hesh 3 is dat dit eigenlijk niet eens zo heel opvallend is. De nieuwe draadloze hoofdtelefoon van het merk komt eigenlijk heel strak en zakelijk over.

De bluetooth hoofdtelefoon is voorzien van een accu die tot 22 uur luitstertijd oplevert. Skullcandy combineert dit met een snelle laadtijd. Met 10 minuten laden kun je al 3 uur lang muziek luisteren. Er zit zelfs ruisonderdrukking in om je verder af te sluiten van de buitenwereld zodat je echt even alleen kunt genieten van de muziek.

De Skullcandy Hesh 3 krijgt een adviesprijs van €129,99 mee en ligt vanaf 1 oktober in de winkel.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten