GadgetGear.nl

IFA: Segway introduceert de miniLite voor kinderen en de miniPlus

Groot nieuws vanuit Segway vandaag. Na eerder deze maand twee elektrische steps te hebben aangekondigd, komt het bedrijf vandaag met twee nieuwe Segways. Twee modellen gericht op de gewone consument en één voor kinderen.

Segway miniLITE

De Segway miniLITE is een Segway gericht op kinderen. Met een prijskaartje van €400 richt Segway de pijlen duidelijk op de markt van de betere Hoverboards. In tegenstelling tot een Hoverboard bestuur je de miniLite echter niet met de voeten, maar met een paaltje daartussen. Dit deed Segway al eerder, maar nu is het paaltje kleiner en zou het zelfs als stuur gebruikt kunnen worden. De Segway miniLITE is ook veel gevoeliger gemaakt zodat hij kan voelen dat er een kind op staat. De Segway reageert al vanaf 10 kilo.

De Segway miniLITE heeft een maximale snelheid van 16 kilometer per uur en een bereik van zo’n 18 kilometer. Rondom is de nodige LED verlichting aangebracht voor zowel signaalverlichting als voor sfeerverlichting. De wielen veel groter en breder dan bij een Hoverboard, maar eigenlijk moeten we hem daar niet teveel mee vergelijken. Het is een personal transporter, maar hij werkt toch echt wel heel anders.

Segway miniPLUS

Met de Segway miniPLUS levert Segway de meest exclusieve ervaring voor de consument. Deze Segway heeft onder anderen een cameramount zodat je hem als dolly kunt gebruiken. Hij is namelijk met een afstandsbediening te besturen. Daarnaast zit er een follow functie in. De Segway miniPLUS heeft een topsnelheid van 20 kilometer per uur en een actieradius van 35 kilometer. Net als bij de miniLITE krijg je ook hier aanpasbare signaal- en sfeerverlichting.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten