IFA: Nieuwe mogelijkheden voor slimme deurbel van Busch-Jaeger

Busch Welcome is het slimme deurbel concept van Busch-Jaeger ABB. Het is al een tijdje op de markt, maar nu presenteert Busch-jaeger een model waarbij de camera niet langer onderdeel is van het buitenpaneel.

Wij wisten van eerdere presentaties al dat het mogelijk is om meerdere camera’s aan het platform te koppelen. Met deze module die we nog niet eerder hebben gezien, vertrouwt het systeem enkel nog op externe camera’s. Het voordeel daarvan is dat de camera op een andere positie gezet kan worden. Zo kun je ook zien wie zich eventueel probeert te verschuilen voor de camera.

De exacte specificaties van de camera kennen we niet, maar op basis van eerdere informatie gokken we dat het een analoge camera betreft. De beelden naar een NAS of andere app sturen binnen jouw netwerk zit er dus niet in. Het systeem is daarmee deels gesloten.

De Busch Welcome slimme deurbel is te koppelen aan het Free@Home smart home platform van Busch-Jaeger. Overigens is de plaat van de deurbel op bovenstaande foto nog niet correct gemonteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram