Jarenlang was het traditie. Huawei voerde ons tijdens de IFA ver weg van de beurs om op een prachtige locatie een nieuw toptoestel te lanceren. Met de Huawei Nova week Huawei afgelopen jaar al de traditie om een nieuwe Mate op de beurs aan te kondigen. En dit jaar… mogen we helemaal geen nieuwe Huawei smartphone verwachten.

Hoewel Huawei wel op de IFA aanwezig zal zijn, bevestigde het PR bureau vandaag dat Huawei geen plannen heeft om nieuwe hardware te lanceren tijdens de IFA. Wel zal Huawei aandacht geven aan de recente cloud ontwikkelingen binnen het smartphonemerk, maar daar blijft het bij. Voor nieuwe smartphones zal het nieuws dus van Sony, Motorola / Lenovo en Asus moeten komen. Dit naast de wat kleinere merken die ongetwijfeld weer de nodige modellen de markt in proberen te duwen.

Komt er dan geen opvolging voor de Nova? In ieder geval niet op dit moment. Huawei heeft de afgelopen anderhalf jaar meerdere keren geschoven met de releasedata van nieuwe toestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.