IFA: Busch-PowerDock laadt jouw telefoon op aan de wandcontactdoos

Busch-Jaeger presenteerde twee jaar geleden al de eerste wandcontactdozen waar niet alleen 230v uit kwam, maar ook 1 ampère om via een USB kabel gadgets op te kunnen laden. Met de Busch-PowerDock gaat Busch-Jaeger een stap verder.

Deze nieuwe wandcontactdozen zijn speciaal ontwikkeld om smartphones en tablets op te laden. Ze beschikken over een Apple Lightning of USB Type-C aansluiting die direct uit de muur komt.

De Busch-PowerDock biedt ondersteuning voor quick-charge, al is niet duidelijk welke standaard, maar wel dat ze tot 2,1 ampère kunnen leveren. De ondersteuning voor Apple Lightning is in ieder geval wel officieel geregeld met een MFI certificaat. Het sluipverbruik ligt onedr 0,1 Watt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.