Acer komt met drie nieuwe 2-in-1 en convertible producten. Vandaag presenteerde het bedrijf de Swift 5, Spin 5 en Switch 7 Black Edition. Alle drie hebben bijzondere ontwerpen meegekregen.

Acer Spin 5

De Acer Spin 5 is voorzien van een 360-graden scharnier waardoor je de computer op verschillende manieren kunt gebruiken, waaronder in tabletmodus. Er komen twee modellen; een 13 inch model van 1,5 kilo en 15,9mm dik en een 15 inch versie van 2 kilo en 17,9mm dik. De machines zijn ontwikkeld op basis van de 8e generatie Intel Core i processors en er kan tot 16GB aan werkgeheugen in en een Nvidia GTX1050 GPU voor het weergeven van games.

In combinatie met de Acer Active Stylus kun je direct op het scherm werken. Hiervoor biedt de Spin 5 compatibiliteit met Windows Ink. Twee speakers aan de voorkant zorgen voor stereo geluid.

Acer Swift 5

High en materiaalgebruik staat centraal in het ontwerp van de Acer Swift 5. Zo is een groot deel van de behuizing gemaakt van een legering van aluminium en magnesium. Ook hierin komt een 8e generatie Intel Core i processor te liggen. De accuduur van de Swift 5 ligt op 8 uur en het toetsenbord is verlicht voor als je in de avond moet werken. Het display is Full HD IPS en voor het geluid wordt je voorzien van Acer TrueHarmony en Dolby Audio Premium ondersteuning. Ook Cortana is geïntegreerd.

Acer Switch 7 Black Edition

De Acer Switch 7 Black Edition is een 2-in-1 laptop zonder ventilator, maar met ingebouwde waterkoeling. Dit om de 8e generatie Intel Core i processor en de Nvidia MX150 GPU te koelen. Toch weegt het geheel maar 1,15 kilo. Verder bevat de Acer Switch 7 Black Edition een 13,5 inch IPS display met een resolutie van 2.254×1.504 pixels en heeft het een standaard die automatisch uitklapt. Een erg bijzondere toevoeging. Ook de Acer Switch 7 Black Edition ondersteunt het gebruik van een stylus en je krijgt er een vingerafdrukscanner onder het glas bij. Het mooie daarvan is dat als je de laptop moet opstarten, je diezelfde scanner kunt gebruiken. Je bent dus meteen ingelogd.

Beschikbaarheid

De Acer Spin 5 13 inch gaat €899 kosten. De Acer Spin 5 15 inch €999.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.