Gerucht: De Huawei Mate 10 krijgt een EntireView display

Xiaomi Mi Mix

Naar verwachting zal Huawei op 16 oktober haar Huawei Mate 10 presenteren. Naar verwachting strijkt Huawei opnieuw neer in München om de Android Smartphone te presenteren. Één van de features lijkt al gelekt; het EntireView display.

Huawei heeft het merk EntireView gedeponeerd om als merk in Europa te mogen voeren. Het komt wel vaker voor dat de naam van een feature als merk wordt vastgelegd, maar het klinkt nog niet zo strak als het Infinity Display waarmee Samsung natuurlijk pronkt of het FullVision display van LG.

Het deponeren van het merk laat in ieder geval zien dat ook Huawei werkt aan een display dat zo dicht mogelijk tegen de rand van het toestel aan ligt. Tijdens de presentatie van de Huawei Mate 9 was er al de Xiaomi mi Mix waarbij de randen tegen de bovenrand en de randen aan de zijkant aanligt. Inmiddels zijn er diverse Chinese smartphonebouwers die toestellen met dit design aan het lanceren zijn, maar die hebben nog niet de kracht om de Europese en Amerikaanse markten te veroveren. Voor Huawei is dit anders. Huawei zou met een dergelijk design weleens een hele sterke uitdager voor de Koreanen en Japanners kunnen worden.

Eén reactie

  1. Pff, wordt interessant wat de merken de komende maanden gaan laten zien. Zou het los gaan op IFA?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.