GadgetGear.nl

Gerucht: Apple Watch 3 krijgt 4G ondersteuning

Na Android Wear wordt ook de Apple Watch volledig autonoom, als we de geruchten mogen geloven tenminste. Apple zou de Apple Watch 3 naar verwachting voorzien van 4G LTE ondersteuning. Daardoor maakt het niet meer uit hoe groot de afstand tussen de iPhone en de Apple Watch is.

De nieuwe Apple Watch 3 zal naar verwachting later dit jaar worden gepresenteerd. Mogelijk tegelijkertijd met de iPhone 8. Door de Apple Watch volledig autonoom te laten werken, kan het slimme klokje ook telefoongesprekken aannemen en muziek naar de AirPods sturen.

Opvallend genoeg zou Intel de leverancier van de nieuwe chipsets zijn wat een opsteker voor het chipbedrijf is. Intel heeft een groot deel van de mobiele markt verloren tegenover Qualcomm en MediaTek. Apple ligt echter in een juridische strijd met Qualcomm wat de overgang naar Intel zou vergemakkelijken. Bovendien heeft MediaTek toch nog vooral het imago in goedkopere hardware te zitten en dat past niet binnen het image dat Apple met haar hardware wil uitstralen.

De 4G ondersteuning vraagt ook een nieuw besturingssysteem. Dit zal WatchOS 4 worden. Naar verwachting zal deze versie ook de ondersteuning voor Siri dieper integreren.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten