"}
Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gelekt: Render van de Apple iPhone 8 laat dual-selfie camera zien

We wisten al hoe de nieuwe iPhone 8 globaal eruit zou gaan zien. Dit lekte ongeveer een week geleden. En ja, hij krijgt een wel heel bijzonder display. De nieuwste gelekte afbeelding laat ons nog wat meer zien.

Wat ze zien op de afbeelding is een speciale rugged case voor de Apple iPhone 8. De render laat de voorkant van het toestel ook in veel meer detail zien. Zo zien we dat het display echt keurig in alle richtingen de randen probeert te minimaliseren, behalve boven. Daar zijn gewoon een aantal sensoren en een speakertje nodig. En daar zien we iets heel bijzonders.

De geruchten gaan al langer dat Apple aan een extreem goede gezichtsherkenning zou werken. Maar nu zien we een beetje techniek hier achter. Aan de linker kant van de speaker zien we namelijk twee selfie camera’s. Rechts zitten nog twee lenzen. Mogelijk met IR beamers er achter om de camera’s te helpen een 3D scan van het gezicht te maken. Een imposant stukje techniek waarbij het logisch is dat Apple het niet lukt om echt de hele voorkant uit display te laten bestaan. Hoe dan ook, de iPhone 8 zal misschien wel de meest spectaculaire smartphones van dit najaar worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.