"}
Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit wordt dus de Apple iPhone 8

Het is duidelijk. Het is gelekt. Door Apple zelf. In de broncode voor de nieuwe Apple HomePod speakers vond een ontwikkelaar een afbeelding die de vorm van de Apple iPhone 8 verraadt.

Ontwikkelaar Steve Troughton-Smith postte de afbeelding dit weekend op Twitter. Daarmee bevestigt hij welk van de gelekte afbeeldingen van de mogelijke iPhone 8 de juiste is. Die met het meest spectaculaire display.

Nu de vorm bekend is, kunnen we ook al wat meer inschattingen maken over de functionaliteit. Zeer waarschijnlijk zal Apple de status balk bovenin laten onderbreken door de speaker en camera. Links en rechts zullen dan gereserveerd worden voor belangrijke informatie als de tijd en de status van de accu.

Er lekte ook meer informatie over de gezichtsscanner van de iPhone 8. Deze blijkt op basis van infrarood te zijn. Slim van Apple, want dan werkt hij ook goed in het donker.

2 reacties

  1. Heel mooi inderdaad. Al zullen mensen nu vaak roepen dat Apple de volgende stap zet, terwijl Xiaomi dit natuurlijk al deed met hun Mix en zelfs een stapje verder ging.

  2. Je hebt goed opgelet 🙂 Maar dat noemden we al bij de S8 en de G6. Maar wie uit het westen gaat er nu een smartphone uit het oosten kopiëren? Dat is toegeven dat China technologisch al verder is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.