Eminent introduceert outdoor IP camera met Matrix IR LED’s

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Goed zicht in het donker is belangrijk. Zeker nu we ons weer langzaam klaarmaken voor de herfst. Net als het boevengespuis dat aan onze mooie dingetjes wil zitten. En dan zou de Eminent EM6355 maar zo eens een hele belangrijke IP camera kunnen zijn.

In tegenstelling tot het gros van de kleinere IP camera’s die in de winkels liggen, is de Eminent EM6355 een behoorlijk professionele camera. Dit zie je niet alleen terug in de Full HD resolutie, maar ook in de nachtzicht LED’s. Het Nederlandse Eminent heeft gekozen voor Matrix IR LED’s. Hierdoor krijg je met minder LED’s een veel groter nachtzicht bereik. Dit en het IR Cut filter moeten tot goed zicht in het donker en overdag leiden.

De camera wordt gevoed via de UTP kabel met behulp van PoE (Power over Ethernet). Heb je nou geen PoE switch in jouw netwerk, dan levert Eminent netjes een adapter met PoE injector mee. Je hoeft dus nog steeds maar één kabel naar de camera te leggen.

De videobeelden worden lokaal opgeslagen op een micro-SD kaartje of op een NAS. Eminent werkt samen met Synology en QNAP waardoor de camera’s snel ingesteld kunnen worden. Je hebt dus geen maandelijkse kosten aan de camera.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram