GadgetGear.nl

Qnap Qsync maakt direct synchroniseren bestanden met mobiel mogelijk

Je bestanden altijd in sync en gemakkelijk samenwerken. Zelfs wanneer je jouw smartphone gebruikt. Dat is de gedachte achter de nieuwe Qsync app van Qnap.

Qsync is een app die, ala Dropbox, een mapje aanmaakt op jouw smartphone en non-stop synchroniseert. De bestanden kunnen ook als offline bestanden worden gebruikt. Dan heb je, ook zonder internetverbinding, toegang tot die bestanden. Bovendien is het mogelijk om samen met anderen aan de bestanden op de NAS te werken. Doordat de hoeveelheid opslagruimte afhankelijk is van de hoeveelheid op de NAS, zit je niet vast aan dure abonnementen voor online opslag.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten