GadgetGear.nl

Qnap Qsync maakt direct synchroniseren bestanden met mobiel mogelijk

Je bestanden altijd in sync en gemakkelijk samenwerken. Zelfs wanneer je jouw smartphone gebruikt. Dat is de gedachte achter de nieuwe Qsync app van Qnap.

Qsync is een app die, ala Dropbox, een mapje aanmaakt op jouw smartphone en non-stop synchroniseert. De bestanden kunnen ook als offline bestanden worden gebruikt. Dan heb je, ook zonder internetverbinding, toegang tot die bestanden. Bovendien is het mogelijk om samen met anderen aan de bestanden op de NAS te werken. Doordat de hoeveelheid opslagruimte afhankelijk is van de hoeveelheid op de NAS, zit je niet vast aan dure abonnementen voor online opslag.

Reageren

Roelof van Doorn

Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.