GadgetGear.nl

Nederlanders ontwikkelen koelere tent

Het festivalseizoen is in volle gang en menig camping is al volgeboekt. Ja het is weer zomer en we mogen weer zweten in onze tentjes. Als het aan de jongens van de Ohnana tent ligt, is ga je dit jaar al met een nieuwe tent op stap. De Ohnana tent moet veel koeler zijn dan de gemiddelde tent.

Het belangrijkste geheim van de Ohnana lijkt de materiaalkeuze te zijn. Reflectief en stevig 210T polyester. Ja, polyester stof staat bekend als stof waar je van gaat zweten, wanneer je er kleding van draagt. Bij een tent is dit natuurlijk heel anders.

Bijkomend voordeel van het gebruik van 210T polyester is dat het redelijk verduisterend is. Dit en de lagere temperatuur in de tent, moet er voor zorgen dat je tot 3 uur langer blijft slapen. Om je verder te stimuleren om langer te slapen, krijg je er ook nog een 3D oogmasker bij en oordopjes.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Daarnaast zijn er de nodige openingen gemaakt zodat de tent een natuurlijke airflow krijgt. Om de airflow verder te stimuleren, krijg je een ventilator in de tent. Deze doet meteen dienst als verlichting door een ingebouwde LED ring. De Amsterdamse ontwikkelaars hebben duidelijk alles uit de kast getrokken om het comfort te verhogen. Oja, de tent zou in 10 minuten opgezet moeten zijn.

De Ohnana is nu nog een Kickstarter project, maar productie lijkt al begonnen. Investeer je in het project, heb je de tent eind deze maand al in huis. Dat is de Hollandse handelsgeest. Gewoon lekker vlot leveren.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten