GadgetGear.nl
Motorola Moto Z2

Motorola lekt nieuwe Moto Z

Nog even en de IFA is weer in volle gang. Lenovo en Motorola zullen zonder twijfel weer een enorme hoeveelheid nieuwe smartphones over ons uitstrooien en de belangrijkste op mijn lijstje… de nieuwe Moto Z2.

De Moto Z2 werd eerder deze week al per ongeluk gelekt door Motorola in China. Daar stond even een plaatje van de nieuwe Moto Z2 online.

Daarop zien we een complete line-up van Moto Z2 smartphones. Opvallend is dat er een model lijkt te zijn met een extra, uitschuifbare lens. Wat het idee daarvan is, is natuurlijk compleet onduidelijk gezien er al een dubbele lens constructie achterop het toestel lijkt te zijn. Zou Motorola met de Moto Z2 een smartphone uitbrengen met een echte 360-graden camera erin?

Ook zien we een hele leuke, nieuwe Moto Mod. Één die analoge sticks en andere gaming knoppen toevoegt. Daarmee wordt de Moto Z2 een echte handheld console. Ja hoor, ik ben om. Ik kan niet wachten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten