Nog even en de IFA is weer in volle gang. Lenovo en Motorola zullen zonder twijfel weer een enorme hoeveelheid nieuwe smartphones over ons uitstrooien en de belangrijkste op mijn lijstje… de nieuwe Moto Z2.

De Moto Z2 werd eerder deze week al per ongeluk gelekt door Motorola in China. Daar stond even een plaatje van de nieuwe Moto Z2 online.

Daarop zien we een complete line-up van Moto Z2 smartphones. Opvallend is dat er een model lijkt te zijn met een extra, uitschuifbare lens. Wat het idee daarvan is, is natuurlijk compleet onduidelijk gezien er al een dubbele lens constructie achterop het toestel lijkt te zijn. Zou Motorola met de Moto Z2 een smartphone uitbrengen met een echte 360-graden camera erin?

Ook zien we een hele leuke, nieuwe Moto Mod. Één die analoge sticks en andere gaming knoppen toevoegt. Daarmee wordt de Moto Z2 een echte handheld console. Ja hoor, ik ben om. Ik kan niet wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.