Vogel’s introduceert de MotionSoundMount

Terwijl we de review van de originele Vogel’s SoundMount aan het afronden zijn, staat de nieuwste generatie alweer klaar. Vogel’s gaat het geluid brengen waar jij zit door de muurbeugel het beeld en geluid naar je te richten.

Uit onze test met de huidige SoundMount kunnen we je al vertellen dat Vogel’s als muurbeugelmerk in staat is gebleken een sterke combinatie van soundbar en subwoofer op te leveren. Maar ze gaan nu dus een hele stap verder. Wordt de originele SoundMount nog geleverd op basis van haar DesignMount, komt de nieuwe generatie op basis van de MotionMount op de markt. De MotionMount bevat elektromotoren die er voor zorgen dat jouw TV zelfstandig kan draaien. Leuk detail is ook dat de MotionMount de laatste positie van de TV kan onthouden. Zet je hem aan, draait de MotionMount de TV automatisch in de juiste stand. Zet je hem uit, beweegt hij weer terug naar de muur.

Beschikbaarheid

De Vogel’s MotionSoundMount gaat €1.119,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.