Sphero introduceert eigenwijze tegenhanger van Alexa

Gisteren konden we je nog vertellen over de Ultimate Lightning McQueen van Sphero. Zo ongeveer de ultieme RC voor kids. Sphero en Disney blijken ook een nieuw product voor tieners te hebben ontwikkeld. De Sphero Spider-Man. Een speaker die een beetje sociaal uitgedaagd is.

Het is heel interessant om te zien dat een bedrijf als Sphero een speaker zoals de Apple HomePod, Amazon Echo of Google Home neerzet. Niet met een al te serieuze insteek overigens. Sphero Spider-Man moet vooral een beetje eigenwijs zijn. Het is ook de eerste Sphero drone die niet kan bewegen… en dus geen drone is. Wel heeft Sphero ronde displays gebruikt om de ogen te animeren. Ook zitten er de nodige LED’s en touch sensoren in. Een echte buddy voor tieners dus.

Voorlopig zal de Sphero Spider-Man nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Net als al die andere slimme speakers 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.