\r\n\r\nDe smartphone zou draaien op de Qualcomm Snapdragon chipset. Dit is dezelfde Chipset als in de Amerikaanse versies van de Galaxy S8(+), de Sony XZs en de HTC U11.\r\n\r\nOpvallend feit is dat OnePlus zich met de 5 ook sterk richt op de ondersteuning van het product. Het merk is niet officieel gevestigd in Europa, wat een argument kan zijn om de OnePlus smartphones niet aan te schaffen. D\u00e9 reden voor OnePlus om daar een promotionele campagne over te starten.\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=KCdu8VhleVM"}
Arjan Olsder
Arjan Olsder

De OnePlus 5 verschijnt 20 juni

Hoewel de focus er een beetje af lijkt te gaan (je hoeft geen uitnodigingen meer te bemachtigen) komt Oppo dochter OnePlus op 20 juni met haar vijfde vlaggenschip smartphone; de OnePlus 5.

Zoals te zien op de site en op de gelekte foto bovenaan (thanks Android Police) krijgt het toestel nu ook een dubbele camera. Mogelijk heeft OnePlus, net als bij de LG G6, ervoor gekozen om hier twee verschillende lenzen in te plaatsen zodat je ook kunt spreken van ‘zoom’. Al zijn het in dat geval twee fixed focus lenzen.

De smartphone zou draaien op de Qualcomm Snapdragon chipset. Dit is dezelfde Chipset als in de Amerikaanse versies van de Galaxy S8(+), de Sony XZs en de HTC U11.

Opvallend feit is dat OnePlus zich met de 5 ook sterk richt op de ondersteuning van het product. Het merk is niet officieel gevestigd in Europa, wat een argument kan zijn om de OnePlus smartphones niet aan te schaffen. Dé reden voor OnePlus om daar een promotionele campagne over te starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.