De nieuwste Fritz!Box imponeert met haar uiterlijk en specs

Fritz!Box 7581

Als we het over de routermarkt hebben, is Fritz!Box een beetje een apart merk. Doorgaans goede specs worden in een wat opvallende behuizing gestopt en vooral op een heldere manier toegankelijk gemaakt voor de gewone gebruiker. Niets high-end moeilijk doen. De nieuwste Fritz!Box lijkt qua uiterlijk een hele stap serieuzer en dat is de speclist ook.

De Fritz!Box 7581 is een DSL router met dual-band WiFi. Natuurlijk met ondersteuning voor ac op 5GHz. Op 5GHz moet de router een snelheid tot 1.300Mbs behalen. De router doet ook dienst als VOIP modem met standaard ondersteuning voor zes draadloze telefoons en een aantal bedrade telefoons. Via de USB 3.0 verbinding is de router in een soort NAS te veranderen en zou je zelfs 4K beelden over het netwerk moeten kunnen streamen.

Beschikbaarheid

De Fritz!Box 7581 gaat €259 kosten.

4 reacties

    1. Indien je er bijschrijft dat het in jouw omgeving een drama is, wordt het wel wat genuanceerder.
      In mijn situatie werkt de pair bonding namelijk vlekkeloos!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.